Η EVROAL είναι εξειδικευμένη στην παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου από το 1978 και σήμερα συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες διέλασης αλουμινίου όπως η ELVIAL.

Τα προϊόντα αλουμινίου έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής και μπορούν είτε να επαναχρησιμοποιηθούν, είτε να ανακυκλωθούν, χωρίς απώλεια των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους. Ακόμα η παραγωγή αλουμινίου από ανακύκλωση απαιτεί μόνο το 5% της ενέργειας που απαιτείται για την παραγωγή του αρχικού μετάλλου. Εκτιμάται ότι το 40% περίπου του αλουμινίου που χρησιμοποιείται διεθνώς προέρχεται από ανακύκλωση. Τα ενεργειακά και περιβαλλοντικά οφέλη από την χρήση προϊόντων αλουμινίου είναι σημαντικά όπως αποδεικνύουν διεθνείς μελέτες. Το μικρό βάρος του υλικού προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας κατά την παραγωγή, τη μεταφορά και την επεξεργασία του. Η μεγάλη αντοχή σε διάβρωση του υλικού, μειώνει τις απαιτήσεις για συντήρηση και επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Η ανακλαστικότητα τέλος του υλικού, προσφέρει σημαντικά θερμομονωτικά πλεονεκτήματα.

Ποιότητα ζωής και προστασία στο περιβάλλον

Τα κουφώματα αλουμινίου διαθέτουν ιδιαίτερη αισθητική, ασφάλεια και λειτουργικότητα. Προσφέρουν υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση. Διαθέτουν μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και την ηλιακή ακτινοβολία, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής. Προσαρμόζονται σε κάθε ανάγκη και έργο, αφού το αλουμίνιο είναι ιδιαίτερα ευέλικτο υλικό. Η μεγάλη χρωματική ποικιλία και η υφή τους δημιουργεί τέλεια εμφάνιση. Έχουν υψηλή λειτουργικότητα με μικρή συντήρηση και φροντίδα. Τέλος το αλουμίνιο είναι φυσικής προέλευσης, οικολογικό και 100% ανακυκλώσιμο.