.

Η εταιρεία EVROAL Ν. Αξής, ιδρύθηκε το 1978 στον Ασπρόπυργο Αττικής και δραστηριοποιείται στην παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής και στοχεύοντας στον απόλυτα ικανοποιημένο πελάτη, διαθέτει εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα και φιλικά προς το περιβάλλον και τον σύγχρονο καταναλωτή προϊόντα.

Οι εγκαταστάσεις της, βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής, σε ιδιόκτητο χώρο 4.000 τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνουν ιδιαίτερα σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό τόσο για την παραγωγή αλουμινίου όσο και PVC. Το εμπορικό τμήμα της, διακινεί τα προϊόντα της, μέσω ενός δικτύου πωλήσεων και αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. Συμμετέχει σε μεγάλα δημόσια έργα και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015. Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της, η EVROAL προσφέρει σήμερα μια πλήρη σειρά οικολογικών προϊόντων PVC και αλουμινίου, που καλύπτουν κάθε σύγχρονη απαίτηση εφαρμογής, με άριστες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες για την κατασκευή νέων οικοδομών.

Η εταιρεία παρακολουθεί συνεχώς τις διεθνείς εξελίξεις των ιδιοτήτων των πρώτων υλών, όπως ποιότητες αλουμινίου και PVC, χυτεύσεις, πρωτογένεια υλικών, καθώς και το σχεδιασμό των προφίλ, επιλέγοντας τες με στόχο τις άριστες μηχανικές και μονωτικές τους ιδιότητες, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα και αντοχή στο τελικό προϊόν. Η επιλογή των προφίλ γίνεται μετά από αυστηρότατους ελέγχους, με γνώμονα τις ιδιαίτερα απαιτητικές ελληνικές καιρικές συνθήκες, όπως ηλιοφάνεια, άμεσες εναλλαγές θερμοκρασιών, ισχυρές πιέσεις ανέμου και νερού, ειδικά στη νησιωτική Ελλάδα, υψηλές συνθήκες διάβρωσης και άλλους παράγοντες.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο των προϊόντων EVROAL, είναι η επεξεργασία της πρώτης ύλης πριν και κατά τη διάρκεια συναρμολόγησης, με μηχανικό και ταυτόχρονα χημικό τρόπο, δημιουργώντας απόλυτα συμπαγή, ισχυρά και αμετάβλητα κουφώματα, με άριστες μηχανικές ιδιότητες και συμπεριφορά. Ακόμη η τεράστια ποικιλία χρωμάτων και ειδικών αποχρώσεων, ηλεκτροστατικής βαφής RAL, οι πιστές απομιμήσεις φυσικού ξύλου, με την υψηλής τεχνολογίας μέθοδο για την σύνθεση των "νερών" του, επιτυγχάνουν τέλεια χρωματική απομίμηση ολοκληρώνοντας κάθε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και σύνθεση. Τέλος σημαντικότατος παράγοντας της επιτυχίας είναι οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας, που ακολουθώντας αυστηρούς κανόνες και ελέγχους παραγωγής, ολοκληρώνουν τη δημιουργία των προϊόντων της.

Στα πολλά πλεονεκτήματα της EVROAL συγκαταλέγονται η αντοχή, η ανθεκτικότητα, η υψηλή ποιότητα, η αξιοπιστία, η λειτουργικότητα, η απαράμιλλη αισθητική και ασφάλεια με άμεση παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση.