Εξώπορτες | Παράθυρα & Μπαλκονόπορτες | Σύνθετες Κατασκευές

Η EVROAL πρωτοπόρα στα κουφώματα PVC, κατασκευάζει οικολογικές σειρές κουφωμάτων, με ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες έως 100%, απολύτως συμβατές με τις απαιτήσεις του νέου κανονισμού για την εξοικονόμηση ενέργειας των κτιρίων, αφού προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση από το εξωτερικό περιβάλλον, με εξαιρετικά ελκυστική εμφάνιση σε πολλά χρώματα και απομιμήσεις φυσικού ξύλου.

Το PVC είναι ένα από τα πλέον ευπροσάρμοστα και βιώσιμα υλικά παγκόσμια και βρίσκεται μπροστά σε κάθε βήμα μας. Είναι ένα υλικό που απαντάται σε ποικίλα προϊόντα όπως παράθυρα, σωλήνες, πατώματα και καλώδια καθώς επίσης και στον τομέα της ιατρικής με αυξανόμενο αριθμό εφαρμογών. Παράγεται καταναλώνοντας λίγους πόρους, οι δαπάνες παραγωγής του είναι μέτριες και έχει χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης.

Τα προφίλ που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή όλων των προϊόντων PVC της EVROAL, παράγονται στο Δυτικό Βερολίνο από τη Γερμανική εταιρεία KBE Fenstersystem παραγωγό υψηλής ποιότητας συνθετικών διατομών (προφίλ) για πόρτες και παράθυρα, μέλος του πολυεθνικού ομίλου Profine GmbH International Profile Group.

Η KBE φέρνει την επανάσταση στην παραγωγή συνθετικού κουφώματος αντικαθιστώντας τον παραδοσιακό μόλυβδο με το οικολογικό αβλαβές υλικό calcium-zinc. Συμμορφώνεται πρώτη με τις οδηγίες της Ε.Ε. και παράγει αποκλειστικά οικολογικά προφίλ, συνεισφέροντας σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον με ανακυκλώσιμα υλικά, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στη διάβρωση και εκπληκτικές θερμομονωτικές ιδιότητες.

Τα κουφώματα PVC της EVROAL διαθέτουν άριστη ποιότητα με προσιτή τιμή, τοποθετούνται εύκολα και απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Είναι η πιο σύγχρονη οικολογική λύση για κάθε εφαρμογή και προσφέρει άριστο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα καθώς και ιδιαίτερη αντοχή σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Φροντίζουμε το περιβάλλον, σκεφτόμαστε οικολογικά

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες, φιλικές στο περιβάλλον λύσεις κουφωμάτων, όπως πόρτες εισόδου, παράθυρα, μπαλκονόπορτες και σύνθετες κατασκευές, σε μια πλήρη σειρά ελκυστικών χρωμάτων, σχεδιασμένα βάσει των προδιαγραφών σας για γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση.

Κάθε κούφωμα περνά από εξονυχιστικούς ελέγχους σε κάθε φάση κατασκευής, προσφέροντας πιστοποιημένη ποιότητα και εγγύηση της χρωματικής ομοιομορφίας του αποτελέσματος.

Τα οικολογικά προϊόντα PVC μεταφέρονται και παραδίδονται έγκαιρα στον προορισμό τους, συσκευασμένα άριστα με τα ιδιόκτητα μεταφορικά μας μέσα και είναι ενεργειακού τύπου Α, με άριστη θερμομόνωση και ηχομόνωση. Μπορούν να ανακυκλωθούν έως και επτά φορές στη διάρκεια των 200 ετών της φυσικής ζωής τους και διαθέτουν εγγύηση καλής λειτουργίας για 5 ολόκληρα χρόνια, service και ανταλλακτικά.